Tingimused

Tingimused ja privaatsus

Veebipood Provincialbeat.ee kuulub Ambifunk MTÜ-le (reg. nr. 80326846), asukohaga Järvamaa, Paide linn, Mäo küla, Tähemetsa, 72751

OSTU SOORITAMINE, HIND JA MAKSETINGIMUSED:

Valige soovitud toode ning vajutage  nupule „Lisa ostukorvi“. Seejärel sisestage andmed kauba kättetoimetamise kohta ning kinnitage ostukorv. Ostu eest tasuda nii pangalingi (LHV, SEB, Swedpank, Luminor, Pocopay) kaudu kui ka PayPal vahendusel. Pärast tellimuse eest tasumist tuleb vajutage “Tagasi kaupmehe juurde“. Tellimuse saamine kinnitatakse elektrooniliselt ja selle kohta saabub  e-mailile vastav teade.

Ostusumma tuleb tasuda täies ulatuses, järgides ostumenüüs toodud juhiseid. Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Ambifunk MTÜ arvelduskontole. Makseid võetakse vastu eurodes.

Hinnale lisandub tasu kauba kättetoimetamise eest vastavalt teenusepakkuja hindadele.

KAUBA KOHALETOOMINE JA TAGASTAMINE:

Kaup saadetakse ostjale kasutades Itella Smartpost teenust ja kliendi poolt valitud pakiautomaati. Kohaletoimetamise hind lisandub ostu sooritamisel toote hinnale. Ostetud toode jõuab kliendini 3-5 päeva jooksul kuid erandjuhtudel saadetakse kaup välja hiljemalt 14 päeva jooksul.Viimasel juhul teavitatakse ostjat e-maili teel.

Kui tellitud kaupa ei ole võimalik tarnida seoses kauba lõppemisega, siis teavitame sellest ning tagastame tasutud raha (sh kauba kättetoimetamise kulud) viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul teate saatmisest.Kliendile saadetud kaupa ei ole võimalik veebipoele võimalik tagastada v.a. juhul kui toode on mingil põhjusel ebakvaliteetne või rikutud ja see leiab tõendamist.Antud juhul asendatakse toode uuega ja saadetakse kliendile veebipoe kulul.Pretensioonid saab esitada e-maili: shop@provincialbeat.ee teel nädala jooksul peale kauba kättesaamisest.Kirjale vastame hiljemalt 3 päeva jooksul.

ÜLDTINGIMUSED:

Veebipood Provincialbeat.ee jätab endale õiguse käesolevaid tingimusi jühepoolselt muuta.Muudatused ning täiendused jõustuvad alates nimetatud info ilmumisest veebilehel www.provincialbeat.ee 

Kui kliendil on veebipoe Provincialbeat.ee osas pretensioone, tuleb need saata e-mailie shop@provincialbeat.ee Kui klient ja Provincialbeat.ee ei suuda lahenda vaidlust kokkuleppe teel, siis on ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole aadressil: www.komisjon.ee

PRIVAATSUS:

Isikuandmete vastutav töötleja on veebipoe  Ambifunk MTÜ (reg. nr. 80326846), asukohaga Järvamaa, Paide linn, Mäo küla, Tähemetsa, 72751

Andmetöötluse teavitus kirjeldab kuidas me kogume, kasutame, töötleme ja edastame kasutajate isikuandmeid seoses veebipoes ostude sooritamisega.

Veebipoes ostu sooritamisel küsime sinu nime, telefoninumbrit, tarneaadressi ning e-posti aadressi. Säilitame ka klienditoe andmeid eesmärgiga hallata klientide tellimusi ja osutada kliendituge.

Kontaktandmeid kasutame selleks, et saata kliendini tellitud kaubad ning tellimuse kinnitus. 

Isikuandmete töötlemine toimub lepingu täitmise eesmärgil. Otseturustusteadete saatmine toimub kliendi nõusoleku alusel.

Provincialbeat.ee ei edasta kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele, väljaarvatud makseteenust osutavale Maksekeskus AS-ile ja tarneteenust pakkuvale ettevõttele ( Itella Smartpost) Juurdepääs isikuandmetele on Provincialbeat.ee töötajatel, kes lahendavad veebipoe  kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ja osutavad klienditoe teenust või täidavad muid töökohustusi.Nimetatud isikud on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon, millega saab ühendust võtta e-kirja teel info@aki.ee.